SORTIDES GUIADES

LES MEVES SORTIDES ORNITOLÒGIQUES GUIADES

Des de l’any 2003 organitzo diferents rutes i sortides a la natura per observar la fauna salvatge i en especial els ocells de las nostres contrades, tot recorrent gran part de Catalunya i zones properes de l’Aragó.

Les meves sortides ornitològiques guiades són dedicades especialment a l’observació d’ocells (birdwatching), i tenen com principal objectiu la identificació d’espècies, el seu comportament a la natura i a la seva interrelació amb el medi que els envolta.
Aquestes Sortides Ornitològiques són aptes per a totes les edats i per a tothom, tant per als que s’iniciïn per primera vegada en el fascinant món del ocells, com pels naturalistes, els aficionats i pels ornitòlegs experts, que cerquin un coneixement més ampli de la distribució, requeriments i situació de la nostra avifauna, les sortides ofereixen un ampli ventall de possibilitats per aprofundir en el coneixement dels ocells.

S’han adequat les sortides a l’època de l’any més idònia, per tal de poder fer bones observacions, tant en el número d’espècies com per observar les espècies més destacables.

Segons el meu criteri he classificat les meves sortides de la següent manera:
·       Sortides Matinals (de durada: migdia)
·       Sortides Tot el dia (de durada: tot el dia) i
·       Sortides Personalitzades ( J )


J Per a més informació escriu a :


Tant de bo  us agradin !!!

© Dani Díaz Diethelm
  Guia Ornitològic Naturalista

1 comentari:

  1. La sortida del diumentge a les cingleres i pantà de Camarasa com sempre un èxit, ara bé, aquest cop s'han superat totes les espectatives amb l'observació d'un total de quassi 60 espècies d'aus, entre elles 10 espècies de rapinyaires.
    Varem passar moments emocionants.

    ResponElimina